Image

Software op maat

Maatwerk software kan uw dagelijkse handelingen efficiënter en minder foutgevoelig maken. De software wordt ontwikkeld volgens de laatste technische standaarden en wordt opgeleverd als "webapplicatie". Webapplicaties draaien op het internet en zijn daardoor beschikbaar op elk apparaat met een webbrowser, dus ook vanaf mobiel of thuis. Doordat de applicatie op internet beschikbaar is kan deze ook eenvoudig worden uitgebreid met extra diensten zoals een gekoppelde mobiele app of klantenportal.

Image

Apps

Veel kantoorsoftware volstaat als desktop webapplicatie maar als er veel vanaf mobiel wordt gewerkt kan een app een uitkomst zijn. Vaak zal een app worden gebruikt in combinatie met een webapplicatie en doordat beide op internet zijn aangesloten kunnen deze twee naadloos samen werken.

Mobiele apps kunnen van grote toegevoegde waarde zijn maar de keuze voor een app moet ook goed worden overgewogen. Neem geen app om een app te hebben; het moeten installeren van een app kan voor veel gebruikers een drempel opwerpen en soms is een mobiele webapplicatie dan ook een betere keuze.

Image

API koppelingen

Binnen elk bedrijf zijn wel meerdere softwarepakketten actief, en veelal zit er overlap tussen de data in deze applicaties. Door het koppelen van de programma's kan veel dubbele invoer worden voorkomen. Het geautomatiseerd synchroniseren tussen applicaties voorkomt tevens het maken van menselijke fouten.

Naast interne koppelingen is het ook mogelijk om verbinding te maken met externe data (denk aan het ophalen van een actuele postcodelijst) of uw eigen data (zo nodig afgeschermd) aan te bieden aan externe partijen door middel van een API.

Image

Software vernieuwen

Heeft u software waar u tevreden over bent maar is deze technisch nodig aan vernieuwing toe omdat deze niet meer wordt ondersteund of niet meer kan worden geüpdatet? Zet uw bestaande software dan om naar een webapplicatie en maak hem weer klaar voor de toekomst.

Alle functionaliteiten blijven behouden, de applicatie is voortaan via het web beschikbaar en waar mogelijk voeren we tijdens de migratie meteen een aantal verbeteringen door. Win, win.